Skip to main content

Herontdek je bewegingsmogelijkheden

Coördinatielessen

Regelmatig bewust en actief werken met je lichaam op basis van het bewegingsmodel Dynamisch Bewegen®.

Door gerichte instructie herontdek je de bewegingsmogelijkheden van je lichaam. Je werkt aan de bewegingscoördinatie waardoor je bewegingssysteem efficiënter kan functioneren. De kwaliteit van de beweging staat op de voorgrond. Door je bewust te worden van bewegingsgewoontes, die klachten kunnen veroorzaken, kun je gericht deze gewoontes leren veranderen. Een les duurt 90 minuten.

Voor wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in bewegen en regelmatig aan zijn of haar bewegingskwaliteit en bewegingscoördinatie wil werken.

Tijden & locatie

De coördinatielessen van april t/m juni 2024 zijn op:

 • Maandag 15 april 2024
 • Donderdag 16 mei 2024
 • Woensdag 5 juni 2024

Alle lessen zijn van 18.00 tot 19.30 uur.

Locatie: Molenweg 208 in Nijmegen.
Kosten: € 15,- per les

Het aantal deelnemers is beperkt. Daarom is vooraf reserveren nodig. Graag comfortabele kleding aantrekken en een groot handdoek voor de mat meebrengen.

Klasien

Dynamisch Bewegen is voor mij een "nieuwe start", om mijn hele lichaam weer op een natuurlijke wijze te laten functioneren en te laten inzien dat het menselijk lichaam zelf voor oplossingen kan zorgen binnen het bewegingsapparaat door het dynamisch te bewegen.

Marijke

Als je met een klacht of vraag (van fysieke aard) bij Sabine komt gaat je leven veranderen… vanaf nu ben je architect van je bewegingspatroon! Dit is een opwindende en soms frustrerende ervaring, maar ik ben enorm blij mee. Dankzij Sabine's vakkundige handen en duidelij...

  Contact

  Molenweg 208
  6543 VK NIJMEGEN

  T: +31 (0)6 29393435 (Nederland)
  T: +43 (0)664 93315393 (Austria)

  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.